perjantai 3. kesäkuuta 2011

väriä!

Yksi tämän kevään ja kesän tärkeimmistä trendeistä on värit ja niiden rohkea yhdisteleminen. Maanläheisten värien ystävänä vaatekaappini pursuilee beigeä, harmaata, tummanruskeaa ja sammaleenvihreää, joten vaihtelun vuoksi päätin värittää elämääni parilla uudella vaatekappaleella.


Oranssi perusneule tarttui mukaan Shanghain Super Brand Mallin Zarasta erittäin edulliseen hintaan. Ostaja oli iloinen, kun kassa veloitti puuvillaisesta väripläjäyksestä vain 99 yuania (n. 11 euroa). Olisin ostanut samalla kertaa myös kirkkaanvihreät farkut, mutta siinä kohtaa oli tullut vedettyä urakalla Pekingin ankkaa jo pari kertaa, joten eihän muuten sopivan kokoiset housut edes menneet kiinni. No, oli se ruoka kyllä sen arvoista!


Punaiset kesäpöksyt löytyivät H&M:stä pikaisella läpikävelykierroksella. Olen jo vähän mallaillut niitä hempeän puuterinvärisen t-paidan kanssa, mutta siitä lisää lämpimämmillä keleillä.


Bijou Brigitten neliökorvikset ostin Milanosta syksyllä 2009. Nämä ovat kiva väripilkku hiusten seassa. Ostin myös toiset samanmalliset korvikset, jotka ovat vihreät kultaisella pohjalla, mutta ne toimivat mielestäni paremmin syksyllä.

2 kommenttia:

  1. Lisää lämpimämmillä keleillä? Kuin lämmintä oikeen pitää olla, kun ei 25 astetta riitä? :DD

    VastaaPoista
  2. Haha, pitäis kai oikolukea nää ku tääki kirjotettu aikoja sitte ja ajastettu vaa eteenpäin. :D

    VastaaPoista