tiistai 7. kesäkuuta 2011

elizabeth and james jewellery.

Shopbopia selaillessani päädyin tutkailemaan Elizabeth and Jamesin S/S 2011-mallistoa. Elizabeth and James on Mary-Kate ja Ashley Olsenin vuonna 2007 perustama merkki, joka edustaa huoletonta ja modernia tyyliä persoonallisilla yksityiskohdilla. Jos minulla olisi loputtomasti rahaa niin tulisi varmaan ostettua Net-A-Porter tyhjäksi E&J:n vaatteista ja kengistä, sen verran merkki kolahtaa minuun. Hienoa nähdä, miten Full Housen suloisista kaksostytöistä on kasvanut osaavia bisnesnaisia!

Mary-Kate ja Ashley helmikuussa 2011.

Mielenkiintoni heräsi myös merkin koruja kohtaan. Nettikaupassa oli tarjolla aivan ihastuttavia merihenkisiä koruja merkin kevät/kesä-mallistosta, tässä muutamia esimerkkejä:


Tuo rapusormus rubiinisilmineen on niin hellyyttävä! Olen selkeästikin alkanut kiintyä eläinaiheisiin sormuksiin, onhan miulla jo pöllösormuskin. Mikähän on seuraava kohde, kenties hirvet? Merihevoset? Jää nähtäväksi.

Shopbopissa myytävien E&J-korujen hinnat vaihtelevat 40 eurosta 200 euroon. Rapu puolestaan kustantaisi noin 90 euroa, joten taitaa jäädä omalla kohdalla vielä odottamaan säästöpossun pulskistumista..

Kuvat: People ja Shopbop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti