maanantai 8. elokuuta 2011

viikon tyyli: emma stone.

I'm back! Kesä on kulunut pitkälti töissä, mutta onneksi oon välillä myös ehtinyt vaihtaa vapaalle. Koneella en ole istunut piiiitkään aikaan, mikä luonnollisesti muuntuu käytännössä piiiiiiitkäksi blogihiljaisuudeksi. Kesä ei kuitenkaan ole onneksi vielä ohi, ja toivottavasti saadaan vielä nauttia kunnon helteistä ennen kylmää talvea.

Omaa kameraa on lepuutettu kirjahyllyn nurkalla jo suhteellisen kauan, joten on helpompi aloittaa kuvilla rapakon takaa. Viikon tyylitähtenä säteilee Emma Stone.

Emma vaikuttaa ulospäin fiksulta ja sanavalmiilta nuorelta naiselta, joka ei pelkää haasteita. Muistelimme juuri siskoni kanssa vuosien takaista reality-sarjaa, jossa etsittiin näyttelijöitä legendaarisen Partridge Familyn remake-versioon. Itse en tätä muistanut, mutta Emma oli yksi onnekkaista ohjelmaan valituista ja hänet valittiin erilaisten näyttöjen ja yleisöäänestyksen perusteella esittämään Laurien osaa. Viimeisimmäksi näin häneltä elokuvan Easy A, joka osoittautui  ihan mukavaksi perusviihteeksi.

Emman ura on jo muutaman vuoden ajan ollut nousukiidossa, ja tänäkin vuonna häneltä tulee ulos kolme elokuvaa, joista ainakin Friends with Benefits on nähtävä. Parin vuoden takaiset Superbad ja Zombieland ovat myös katsottavien listalla.



Promokiertueiden edustustehtävissä Emma pukeutuu kirkkaisiin väreihin, jotka ovat olleet yksi kevään ja kesän hallitsevimmista trendeistä. Vihreän pitsimekon kanssa yhdistetyt leopardikengät tuovat asuun persoonallista otetta, kun taas punaiset kengät ovat pirteä väripilkku muuten harmaassa asussa. Emma kantaa kunnialla myös dramaattisemman mustan asukokonaisuuden, jota on puolestaan höystetty punatuilla huulilla.

All in all, Emman persoonallista ja hauskaa, mutta erittäin hienostunutta tyyliä seuraa mielellään. Kaiken kuitenkin kruunaa mielestäni hänen punaiset hiuksensa. En tiedä olenko ainut tätä mieltä, mutta minusta Hollywood tarvitsee enemmän punapäitä!

Kuvat: People

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti