perjantai 12. elokuuta 2011

converse ♥ marimekko

Monessa blogissa on jo jonkin aikaa pyörinyt herkullisia kuvia toisesta Converse ♥ Marimekko-mallistosta. Keväällä 2011 julkaistu ensimmäinen mallisto lensi kauppojen hyllyiltä alta aikayksikön, joten menestyksekästä yhteystyötä jatkettiin samantien. Elokuussa odotuksen aika oli ohi, kun Jack Purcell- ja Chuck Taylor All Star-tennarit tulivat kauppoihin vuorattuina Maija Isolan Unikkoon ja Paprikaan, sekä Maija Louekarin erityisesti mallistoa varten suunnittelemiin Poniin ja Kaleidoskooppiin.

Omat lempparini mallistosta ovat yllättäen harmaat Jack Purcell-Unikot. Maija Louekarin kuosit ovat myös ihania, mutta eivät välttämättä ihan minun tyylisiäni.



Kenkiä saa Marimekon myymälöistä mm. Joensuusta, Jyväskylästä, Lahdesta, Rovaniemeltä ja Tampereelta. Miksi näissä listoissa ei KOSKAAN ole Lappeenrantaa? Syy voi  kuitenkin tällä kertaa olla se, että Lappeenrantahan on tällä hetkellä ilman Marimekkoa - jälleenmyyjänä toiminut Marimekko Lappeenranta joutui lopettamaan kaikki toimipisteensä jälleenmyyntisopimuksensa päätyttyä. Marimekolta on tiedotettu, että Lappeenrannasta etsitään tälläkin hetkellä uutta tilaa yhtiön omaa myymälää varten, joten saa luvan olla jatkossa sellainen myymälä, ettei tarvitse lähteä tennareiden perässä kaupungin ulkopuolelle!

Kaikesta huolimatta, onnittelut 60-vuotiaalle Marimekolle ♥

Lähteet: Etelä-Saimaa, Marimekko
Kollaasit kuvat täältä ja täältä.

1 kommentti: