sunnuntai 14. elokuuta 2011

kynsien pelastus.

Rakas siskoni oli viimeiset pari kuukautta Suomessa viettämässä kesälomaansa. Viime viikon tiistaina hän palasi takaisin Shanghaihin, jonne toivon mukaan pääsen taas pian käymään! Kesän aikana olemme vierailleet usein Kicksissä ja kaksi kynsilakka-addiktia on paha yhdistelmä sellaisessa kaupassa. Isosiskoni on aina ollut kiinnostunut kynsiensä laittamisesta, ja pikkusiskona olen saanut osani kynsien lakkauksesta ja tekokynsien liimaamisesta.

Parilla viime kaupunkireissulla villiinnyimme täysin ja ostelimme surutta uusia kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita. Itse sijoitin O.P.I. Nail Envy-kynnenvahvistajaan, joka on tarkoitettu ohuille ja liuskoituville kynsille. Hiivatin kallis tuote, mutta ensimmäisten kokemusten mukaan myös sen arvoinen! O.P.I. Start to Finish-monitoimilakan ostin jo aikoja sitten ja se on ollut toimivuutensa ansiosta erittäin ahkerassa käytössä.


Uutuuksia ovat myös Dependin myrttiöljy ja kolmivaiheinen viila, joihin olen ollut myös erittäin tyytyväinen. Toivottavasti näiden tuotteiden avulla saan minimoitua lohkeilun ja liuskoittumisen, ja pysyvätpä kynsinauhatkin kunnossa. Trindin lasiviilan ostin luettuani sen vahingoittavan kynsiä vähemmän kuin tavalliset viilat. Ja taitaa olla myös paljon pitkäikäisempikin, joten sijoitus tämäkin - tavallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti