maanantai 15. elokuuta 2011

lisää lakkaa.

Kynsilakkahurmoksessani tein muutaman lisähankinnan kokoelmaani. Look Fantasticin tilauksesta Urban Decayn legendaarisen luomiväripaletin ohella paljastui kaksi O.P.I.n shatter-lakkaa. Näitä ei käsittääkseni vielä myydä Suomessa?


Päädyin punaiseen ja valkoiseen lakkaan, sillä omistan jo mustan version IsaDoralta (vaikka se onkin tainnut jo kuivua käyttökelvottomaksi). Punainen lakka sopii hyvin vähän räväkämpiin tilaisuuksiin, kun taas valkoinen on hieman hillitympi, mutta silti säväyttävä. Keskimmäinen "Princesses Rule!"-lakka on ostettu ex tempore-hankintana Kicksistä. Taitaa olla loputon kierre menossa näiden lakkojen kanssa..


Kimmeltävä ja hennon pinkki lakka on mielettömän söpö - juuri sopivan neutraali ja "blingi" samaan aikaan. Koostumus on myös oikein hyvä, sillä en tykkää lakoista, joissa on äklöjä klönttikimallehippuja. Toimivat varmaan tietynlaisissa lakkauksissa oikein kauniisti, mutta muistaakseni puhdistaessa niitä ei saa kirveelläkään irti kynnestä.


Koska en raaski lakata kynsiäni joka päivä uudelleen, pyysin uhrikseni ystäväni Emman. Hänkin sai "prinsessakäsittelyn" ja oli onneksi vielä ihan tyytyväinen :)

1 kommentti:

  1. Ahhaahhaa, olo oli kyllä kaikkea muuta kuin uhrimainen siun käsittelyssä :D Kynnet on edelleen priimakunnossa, vaikka oon kaivellu multaa ja ties mitä niillä...

    VastaaPoista