tiistai 23. elokuuta 2011

viikon tyyli: emma watson.

Pitkälle on tultu niistä ajoista, kun Emma Watson nähtiin valkokankaalla ensimmäistä kertaa takkutukkaisena Hermione Grangerina. Aikuistunut Emma on noussut mielettömään suosioon Harry Potter-elokuvien myötä ja nykyään hän hurmaa vaivattomasti punaisella matolla ja muissa A-luokan tilaisuuksissa. Silti hän onnistuu pitämään jalat maassa, ja onhan hänellä myös opiskelupaikka Brownin yliopistossa Yhdysvalloissa.


Emma on varmasti useamman muotitalon puettavien listalla, ja tähti esiintyykin aina supertrendikkäissä vaatteissa. Hän on kuitenkin itsekin myöntänyt, että haasteena on pukeutua ikäiselleen sopivalla tavalla, mutta minkäänlaisia ylilyöntejä ei mielestäni ole hänen julkisuusvuosiensa aika tapahtunut ja lopputulos on aina ollut sopivan cool.

Yllä muutama esimerkki Emman viimeaikaisista asuista. Harry Potter and the Deathly Hallows pt. 2:n ensi-illassa nähty Bottega Venetan iltapuku edustaa dramaattisinta tyyliä, jossa Emma on edustanut. TV-esiintymisissä ja muissa kissanristiäisissä hänen päällään on nähty mm. nuorekasta Marchesaa, joista tuo neonkeltainen mekko on henkilökohtainen suosikkini.

Emman trendikkyys on kuitenkin jo vanha juttu - tyyli on otettu haltuun jo vuosia sitten, kuulemma ilman stylistia!


Ennen hiusten pätkäisyä lyhyiksi Emma pukeutui mm. Burberryyn ja Proenza Schouleriin. Arkena hän suosii yllä mainitun englantilaisen muotitalon trenssejä ja yleisesti ottaen kaksirivisiä takkeja. Myös niitit olivat nähtävästi hänellekin iso juttu jokin aika sitten. Oikeanpuoleinen niittitrenssi on muuten bongattu aikanaan myös Kim Kardashianin päällä.


Jatkan innolla Emman uran sekä tyylin seuraamista. Tällä hetkellä hänellä on kuvaukset meneillään The Perks of Being a Wallflower-elokuvaa varten, joten jatkoa ilmeisesti seuraa..

Kuvat: People

1 kommentti: