torstai 27. lokakuuta 2011

mahtavat mineraalimeikit.

Kuten ystäväni ja blogissani vierailevat tietävät, hurahdin kesällä kynsilakkoihin. Olen pääasiassa tilannut OPI:n lakkoja Look Fantastic-nettikaupasta, joka toimittaa tuotteet Englannista. Itselläni on pelkkiä positiivisia kokemuksia tästä nettikaupasta, suosittelen lämpimästi. Tuotevalikoimakin on sen verran laaja, että sieltä löytynee jokaiselle jotakin.

Kyseisen firman uutiskirje kilahtaa sähköpostiin noin kerran viikossa, joskus useamminkin. Itse kohdistan tilaukseni lähes aina niin, että pystyn käyttämään uutiskirjeiden mukana tulevat alekoodit. Kesällä kuitenkin haksahdin alennusmyynteihin ilman koodeja ja eksyin kynsilakoista meikkien puolelle. Silmiini osui ERITTÄIN edullisesti Bare Escentualsin Try Believe Love Starter Kit ja paketti oli klikattu ostoskoriin alta aikayksikön.


Aloituspaketti sisälsi siis minikoot bareMinerals Original ja Matte-mineraalimeikkivoiteista, peitevoiteesta ja Mineral Veil-viimeistelypuuterista sekä kaksi pientä sutia. Jo pelkästään nämä testikoot ovat miun käytössä erittäin riittoisia, mutta tilasin alennuksesta jo valmiiksi normaalikokoisen purkin Originalista. Poikaystävän sisko käyttää samoja tuotteita ja hänen kanssaan pähkäiltiin miulle sopiva sävy, joten uskalsin helposti tilata tuotteet ennen kokeilemista.

Ainoa miinus on tuotteiden hinta. Normaalikokoisten mineraalimeikkivoiteiden putelit maksavat Suomessa lähemmäs 50 euroa ja paketit sitäkin enemmän. Tämän takia tilasinkin omani enemmän kuin mielelläni ulkomailta, sillä yhteishintaa paketille ja yhdelle normaalikokoiselle purkille tuli euroissa alle kolmekymppiä.

Nämä meikit ovat todella hyvämaineisia ja olen noin kuukauden käytön jälkeen valmis liittymään ylistyskuoroon. En ole koskaan erityisemmin pitänyt meikkivoiteista, sillä ne tuntuvat raskailta ja tunkkaisilta, mutta mineraalimeikkivoiteen olemassaoloa en edes huomaa iholla! Peittävyys on kuitenkin samaa luokkaa ja mikä parasta, bareMinerals antaa mielestäni ehdottamasti luonnollisemman lopputuloksen verrattuna tavallisiin meikkivoiteisiin. Niin nololta kuin se kuulostaakin, niin näiden meikkien hankkiminen on parantanut elämänlaatuani :D


P.S. Tuntuu todella väärältä puhua mineraalimeikkivoiteesta kun tuote on kuitekin puuterisessa muodossa.. Hämärää.

2 kommenttia: