tiistai 25. lokakuuta 2011

syksy on jo pitkällä...


... ja niin opinnäytetyönikin pitäisi olla. Siinä syy blogitaukoon. Ahdistavaa, kuinka isolta urakka tuntuu ja miten paljon työtä on vielä edessä lyhyen ajan sisään. Postauksia en ole paljoa kirjoitellut, sillä kaiken muun kuin opparin kirjoittamisesta on tullut huono omatunto, mutta miksei sama ole pätenyt television katsomiseen? Tässä kohtaa pitäisi tapittaa kirjoja, tietokoneen ruutua ja avonaista Word-tiedostoa eikä aina vastata siihen telkkarin viettelevään kutsuun. Nyt vaaditaan mielenlujuutta!

Putsasin toissapäivänä sähköpostini Saapuneet-laatikkoa ja mailien lomasta löysin vuosia vanhan viestin ystävältäni, joka rohkaisi minua sen hetken elämäntilanteessa mietelauseella:

"Antamalla periksi helpossa tehtävässä, teet siitä vaikean. Antamalla periksi vaikeassa tehtävässä, teet siitä mahdottoman."
- George H. Lonmer


Sama pätee nykyiseen elämäntilanteeseeni. Mikä onnenpotku olikaan löytää tuo viesti, ja miten paljon voimaa yhdestä lauseesta ihminen voikaan saada. En ole luovuttaja, ja teen kaiken aina niin hyvin kuin pystyn ja osaan. Tiedän pystyväni tässä urakassa parempaan ja julkaistuani tämän tekstin pääsen todistamaan sen teille siellä ruudun toisella puolella, mutta myös ennen kaikkea itselleni. Miustahan tulee tradenomi!

1 kommentti: