keskiviikko 18. tammikuuta 2012

2012 golden globe awards.

Golden Globe-palkinnot jaettiin TV-ja elokuvanäyttelijöille tänä vuonna 69. kerran Hollywood Foreign Press Associationin valitsemina ja ne edeltävät gaalakaudella Screen Actors Guild-gaalaa sekä kauden päättävää Oscar-gaalaa. Golden Globe-pystin pokanneilta voi usein odottaa Oscar-ehdokkuutta ja menestystä, kuten Natalie Portman osoitti viime vuonna.

Tänä vuonna parhaiden elokuvien palkinnot voittaneet The Descendants ja The Artist ovat itselleni vielä tuntemattomia tapauksia, mutta ehdokaslistalta ainakin The Help, The Ides of March ja My Week with Marilyn ovat katsottavien elokuvien listallani.

No mutta, tässä siis lupaamaani Best Dressed-listaa Golden Globe Awardseista, tuomaristossa kukapa muu kuin aina yhtä armoton ja vaativa Sonja! Heh..

Kuten jo aiemmin mainitsin, tänä vuonna monet olivat valinneet todella outoja pukuja. Hirveästi kaikenlaista krumeluuria, mikä miusta sai kalliit puvut näyttämään todella halvoille, tai sitten vastaavasti oltiin niin minimalistisia ettei mitään jäänyt mieleen. Mustan ja valkoisen yhdistelmiä en oikein jaksanut katsella ollenkaan. Esimerkiksi Kate Winslet, ikisuosikkini, oli kyllä tyylikäs Jenny Packhamin mekossa, mutta tällä kertaa asu jätti kylmäksi - sama juttu Claire Danesin kanssa.

Ehdottomaksi lempparikseni muodostui Reese Witherspoon Zac Posenin punaisessa iltapuvussa. Reese oli upea ilmestys gaalassa ja hänestä ei vaan voi olla tykkäämättä. Sitä kyllä ihmettelin, miksi korut oli jätetty niin minimiin, jokin blingi timanttikaulakoru olisi ollut hyvä kaveri kauniille puvulle.


Huomiotta ei voi myöskään jättää Emma Stonea, jonka tyyliä on tarkasteltu aiemminkin täällä blogissa. Yksi lempipukeutujistani näyttäytyy jälleen persoonallisessa ja modernissa asukokonaisuudessa, joka on Lanvinin muotitalon käsialaa. Puvun väri sopii Emmalle kauniisti ja tuo vyö on aivan mahtava! Iltapuvusta tulee hieman mieleen Natalie Portmanin mekko Oscareissa jokunen vuosi takaperin.

Jessica Alba puolestaan näyttää suloiselta hempeänvärisessä Guccin iltapuvussa. Asussa on juuri sopivasti kimallusta ja muutenkin asuvalinta on oikein onnistunut. Natalie Portmanin comebackia olen jo hieman odotellutkin ja nyt hän näyttäytyi gaalassa Lanvinin uniikissa puvussa. Monelle näin räikeän värinen asu ei sopisi, mutta miusta Natalie kantaa sen kunnialla.

Seuraavan kerran palataankin punaiselle matolle SAG Awardsien myötä.

Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti