tiistai 17. tammikuuta 2012

vuoden ensimmäinen.

Hyvää uutta vuotta 2012!


Aika on lentänyt kuin siivillä sitten Filippiineiltä palaamisen jälkeen. Reissu oli huikea kokemus, laittelen tänne myöhemmin kuvia matkalta. Silti oli ihanaa tulla kotiin, sillä tiesin rakkaan isosiskoni olevan miuta vastassa bussin kurvatessa Lappeenrannan matkakeskukselle. Joulua ja vuoden vaihtumista juhlistettiin rauhallisissa merkeissä perheen ja ystävien parissa, ja 8. tammikuuta vanhenin jälleen vuodella. Juhlintaan kuului herkullinen lounas perheen kesken Lappeenrannan Kasinolla ja perinteistä hengailua ihanien tanhuystävien kanssa, tällä kertaa kolmen tunnin treenien muodossa.

Lisäksi olen käynyt töissä, uhrannut ajatuksia ja aikaa opinnäytetyöhön ja siivonnut kämppää. Viime viikonloppuna kävin myös keikkumassa Folklandia-laivalla. Merenkäynti oli tosiaan ajoittain aika rankkaa n. 30 m/h puhaltavien tuulien takia, mutta muuten laivalla oli hauskaa. Tein myös muutamia kivoja kosmetiikkaostoksia, mutta en löytänyt synttärilahjaksi itselleni yhtään kivaa Snö of Sweden-korua. Snö ei ole koskaan pettänyt miuta näin, häpeä!

Viime viikolla alkoi myös erittäin koukuttava ja jännittävä fantasiasarja Game of Thrones. Ohjelma tulee TV2:lta torstaisin klo 22.05, ja aion ehdottomasti istua telkun edessä joka torstai kyseiseen aikaan. En hirveästi syttynyt irtonaisiin ruumiinosiin, joita todennäköisesti näkyy vielä jatkossa, mutta juonikuviot paljastuivat jo ensimmäisessä jaksossa niin meheviksi, ettei sarjaa pysty olemaan katsomatta! Maaliskuussa samalla ohjelmapaikalla jatkuu myös True Blood, joten torstai-iltaisin ei ainakaan käy aika pitkäksi.


Yritetään aloittaa uusi vuosi blogin puolellakin, sillä gaalakausi rapakon takana on alkanut! Katsoin Golden Globes-gaalan eilen illalla ja laitoin huomiselle ajastetun postauksen punaisen maton parhaimmistosta. Pukeutuminen oli mielestäni tänä vuonna todella outoa (?) ja ilmassa oli paljon yliyrittämisen makua, mutta onneksi joukosta löytyi helmiäkin.

Tulossa myös valokuvatodisteita pukinkonttiin neulotuista pehmeistä paketeista ja kosmetiikkajuttuja, stay tuned ;)

Kuvat täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti