perjantai 3. helmikuuta 2012

2012 sag awards.

Jatketaanpa jälleen gaalakauden antimilla, ja tällä kertaa vuorossa on Screen Actors Guild Awards, joka järjestettiin viime sunnuntaina. Tällä kertaa suurimpiin voittajiin lukeutuivat The Help ja Boardwalk Empire, joista jälkimmäinen on yksi lempisarjoista! Upea casting, lavastus ja puvustus sekä tietty mielenkiintoinen juoni. Väkivaltaisuudesta en niin välitä, mutta onneksi voin aina katsoa televisiota sormien välistä.. The Helpistä aion puolestaan nauttia tulevaisuudessa niin kirjan kuin elokuvankin muodossa.

Näissä juhlissa lempipukeutujani olivat sellaisia henkilöitä, joita en usein paljoakaan huomioi, mutta vaihteluhan vain virkistää. Ihana Emma Stone oli kyllä kaunis, mutta jostain syystä Alexander McQueenin tummanpuhuva kokonaisuus ei sytyttänyt. Ehkä jossain muussa värissä..? Kengät ja laukku ovat kylläkin ihania ♥


George Clooneyn parempi puolisko Stacy Keibler näytti upealta Marchesan pitsisessä iltapuvussa. Itse ainakin käyttäisin sanontaa you can't go wrong with Marchesa, se pätee lähes poikkeuksetta! Myös Boardwalk Empiren Aleksa Palladino luotti pitsiin, ja lopputulos on ihastuttava ja persoonallinen.

Stacy Keibler / Aleksa Palladino / Dianna Agron / Michelle Williams



Ehkä eniten kaikista tykkäsin Gleen Dianna Agronin fuksianpunaisesta asusta. Puvun malli on nuorekas ja kokonaisuutta tukee hyvin lettinutturakampaus. Pitääkin tarkastella sitä tarkemmin, voisi opetella tekemään tuollaisen itselle..

Michelle Williams puolestaan valitsi ylleen Valentinoa, jonka juju on olkapäiden herkissä pitsiyksityiskohdissa ja helmassa. Malli ja väri sopivat hyvin Michellelle ja lyhyempi helma esittelee kauniita kenkiä ja keventää kokonaisuutta.

Rakastan iltapukuja ja glamouria, ja yhä enemmän ja enemmän odotan Oscar-gaalaa, joka on gaalakauden ehdoton ykkönen. Pakko varmaan taas valvoa läpi yön ja katsoa gaala suorana - tein sen viime vuonna ystävän ja herkkuvuoren kera, joten ei se ainakaan mahdotonta ole! 

Kuvat: People ja Us Magazine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti