tiistai 14. helmikuuta 2012

harakan unelmia.

Elizabeth and Jamesin koruja esittelin viimeksi kesäkuussa ja eihän siitä pääse yli eikä ympäri, että nämä ovat ihan miun tyylisiä! Jos viime keväänä korumalliston teemana oli meri ja merenelävät, niin nyt ollaan selkeästi onnenamulettien viitoittamalla tiellä. Aivan ihastuttavia nappikorviksia: hevosenkenkiä ja onnenapilaa, ja onpa miun iloksi mukana myös kiintiöeläin, joka on tällä kertaa kettu!


Nappikorvisten lisäksi merkillä on myös ihania kaulakoruja. Siro sarvikaulakoru on kaikessa yksinkertaisuudessa täydellinen erilaisiin asukokonaisuuksiin, mutta myös kookkaampi onyksikoru ajaa saman asian. Kotiuttaisin kyllä kaikki kollaasin tuotteet ja enemmänkin, mutta taitaa tulla hinnat esteeksi..

En tiedä muistanko väärin, mutta tuotteita tutkaillessani miusta tuntui siltä, että E&J:n korujen hinnat olisivat nousseet viime keväästä. Syyhän voi tietty olla tuotannollinen esimerkiksi parempien materiaalien vuoksi, mutta voihan olla, että brandi saanut jo sen verran jalansijaa voidakseen nostaa hintoja. Näinhän se lisäarvo brandeissa toimii - tiedät olevasi riittävän menestynyt kun iso osa tuotteen hinnasta on katetta ;)

Brandeista puheenollen, opinnäytetyöni alkaa olla loppusuoralla ja viimeisen kommenttiversion palautuspäivä on tällä viikolla. Onneksi sitä saa vielä kommenttien jälkeen hioa, mutta oikein hyvältä vaikuttaa jo nyt. Kiinan matkakin lähestyy! Tästä mie tykkään.

Kuvat Shopbop

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja! Ylärivissä toinen vasemmalta on kaunein, nuo napit siis :)

    VastaaPoista
  2. Eikös vaan? Tykkään iteki niistä, on vaan niin tyylikkäät :)

    VastaaPoista