keskiviikko 1. helmikuuta 2012

korviskavalkadi.

Korvakorufriikki kun olen, ajattelin esitellä kokoelmani myös täällä uuden blogin puolella. Tarkat tarinat löytyvät yhä vanhan blogin puolelta täältä, täältä ja täältä. Edellisestä esittelystä on jo aikaa, ja tietysti kokoelma on uudistunut muutaman yksilön poistuttua joukosta. Joskus on vain annettava hyvän kiertää ja antaa korviksia eteenpäin. Sittenhän voi vahvoin perustein ostaa itse lisää?


Kokoelmaan liittyneet uudet tulokkaat:

Ylärivissä River Islandin atomipallot, pyöreät hopeiset ja vihreät neliönappikorvikset Snö of Swedeniltä ja hopeavihreät överiroikkukorvikset Kiinasta.

Keskirivissä oranssihopeiset ja kultavihreät roikkuneliöt Bijou Brigittestä Milanon reissulta syksyllä 2009, Gina Tricot'n hauskat pöllöt, vihreät rypälekorvikset Perusta tammikuussa 2010, kahdet pienemmät korvikset ovat työkaverin tekemät ja vihreät pallot Kiinasta.


Ylärivissä oikealla timanttiset neliönapit Etelä-Koreasta, KappAhlin helmet ja blingit roikkukorvikset Kiinasta. Helmet olivat korvissani ylioppilaslakin laskeutuessa pääni päälle ensimmäistä kertaa. Etelä-Korean korvikset ovat puolestaan saaneet paljon kehuja töissä.

Keskirivissä mustakultaiset seilorihenkiset napit Lindexistä ja tummansiniset helmikorvikset H&M:stä. Kultaiset pikkurenkaat ovat kultasepältä - ne olivat miun ekat korvikset harjoituskorvisten jälkeen, ja samalla reikien kanssa miun 10-vuotislahja kummitädiltä. Valitettavasti siskoni kidnappasi ne omiin korviinsa ja piti niitä niin kauan ennen kuin ostin hänelle synttärilahjaksi omat. Kiero nainen :D

Alarivissä runsaat ja roikkuvat mustat korvikset kampaajaserkulta, ketjut Gina Tricot'sta ja hentoiset hopeiset roikkukorvikset Kiinasta. Mustia roikkukorviksia käytin kansantanssiryhmämme 15-vuotisjuhlakonsertin jatkoilla. Ketjut puolestaan ovat olleet viime aikoina todella kovassa käytössä, ja ne ovat myös uusin lisäys kokoelmaani. Muun muassa Lappeenrannan Ilona on käyty katsastamassa näissä korviksissa!


Sekavasti esittelin nyt vain uutuudet, mutta vanhojen esittelyt voi tosiaan lukea vanhan blogin puolelta. Suurin osa uusista korviksista on niin uusia, ettei niistä oikein vielä voi kertoa muuta kuin sen mistä ne on ostettu. Ehkäpä niidenkin ympärille ehtii vielä kehittyä tarinoita, joista kannattaa kirjoittaa :)


Kokoelmani ylpeys on yhä tämä korvakorupari, jonka toin mukanani Espanjasta syyskuussa 2007. Tuskin tulee toisia korviksia, jotka sykähdyttävät näiden lailla - näiden tunnearvo on mittaamaton. Aika ajoin aina sovittelen näitä kotona, mutta nämä saavat vielä odottaa ensimmäistä julkista esiintymistään. It's going to be epic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti