torstai 26. toukokuuta 2011

crop top, great top.

Olen viime aikoina hurahtanut peruuttamattomasti lyhyisiin paitoihin ja pahaksi onnekseni kaupat ovat tätä tämän hetken trendimallia pullollaan. Muutaman ostoskierroksen jälkeen vaatekaappiani täydentää jo kolme cropattua paitaa, huh! Niiden väljä leikkaus sopii piilottamaan keväisellä lomamatkalla kerrytetyt vatsamakkarani ja erilaisten materiaalien vuoksi ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön.

Kaikki alkoi tästä yksilöstä, jonka äitini bongasi minulle H&M:stä. Väri on ominta minua ja kyynärpäissä olevat mokkanahkaiset vahvikkeet ovat kiva yksityiskohta. Puuvillainen paita pysyy pitkään hyvänä ja sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina.

Pahoittelut ryppyisyydestä.

Seuraava hankinta oli tämä harmaa neule Lindexistä, joka sulatti sydämeni ensisilmäyksellä. Kotiutin sen samantien alennusrekiltä suorittamaan tehtäväänsä (pitämään minua lämpimänä lopputalven pakkasilla) ja siinä se onnistuikin erinomaisesti.


Säiden lämmetessä ryhdyin kaipaamaan hieman vilpoisampaa crop topia, ja tämä tervehti minua astuessani sisään H&M:ään. Plussaa luonnollisesta väristä ja edullisuudesta, miinusta helposti ryppyyntyvästä materiaalista. Kangas on kuitenkin kaikessa tekokuituisuudessaan erittäin viileää ja pehmeää, joten se sopii tarkoitukseensa.

  

Löytyykö muita hurahtaneita?

2 kommenttia:

  1. Mie kattelin tollasia eilen H&M:ssä, oli paljon ohuita, kevyitä, kirjavia kesämalleja. Ei taida vaan sopia tälle vartalolle :/

    VastaaPoista
  2. Miun ei siis kannata lähtee Hennesille, menee kaikki rahat :D

    Älä vielä heitä toivoa, luulin iteki ensin et noi näyttää kauheelle päällä ku miul on aika lyhyt selkä. Testaa kaupas vaik jonku sellasen alustopin kaa mikä ei oo iha ihonmyötänen ja on suht samaa sävyä ku löyhypaita. Näyttää yllättävän kivalta ja on mukavan viileä kesällä!

    VastaaPoista