keskiviikko 25. toukokuuta 2011

the duchess of cambridge.

Pakko myöntää, että olen jo pidemmän aikaa ollut Kate Middleton-fani, ja huhtikuiset kuninkaalliset häät vain lisäsivät kiinnostusta häntä kohtaan. Voiko prinssi parempaa puolisoa saada? Catherine on fiksu, kaunis, tyylitietoinen ja elegantti. Lisäksi hänen julkisuuskuvansa on kovin puhtoinen, mistä kuningashuone lienee erityisen tyytyväinen.


Huhtikuun 29. oli aidon rakkauden juhla, ja itse tirautinkin onnenkyyneleen häitä katsoessani. Morsian oli todella kaunis Sarah Burtonin suunnittelemassa hääpuvussa! Ihanaa, että puvusta löytyi sekä perinteitä kunnioittavia että moderneja vivahteita, ja hienoa oli myös se, että Kate oli valinnut brittiläisen suunnittelijan.


Cambridgen herttuatar taitaa vaivatta klassisen tyylin, johon kuuluu laadukkaita vaatteita istuvin leikkauksin. Tämäkin kihlauksen julkistamistilaisuudessa käytetty Issa Londonin mekko myytiin välittömästi loppuun, joten Katen status tyyli-ikonina ei liene olevan epäselvää.


Inspiraatio postaukseen tuli tästä kuvasta. Herttuapari on juuri palannut kotiin häämatkaltaan Seychelleiltä ja he tapasivat tiistaina Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman ja tämän Michelle-vaimon Lontoossa. Ruskettunut Catherine on pukeutunut ehkä unelma-asuuni, niin tyylikäs, huoliteltu ja asiallinen kokonaisuus! Ja nuo hiukset, ihanat! Voisin melkein lyödä vetoa, ettei hänelle koskaan satu tyylimokia.

Ylistyssanoja ja kauniita asukokonaisuuksia riittäisi vielä vaikka millä mitalla, mutta säästetään niitä toiseen kertaan. Katen tyylivalintojen seuraaminen jatkuu...

Kuvat: Zimbio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti