tiistai 31. toukokuuta 2011

päivän tyyli.

Päivän tyylin tarjoilee tänään Rose Byrne. Minulle hän on näyttelijänä tuntemattomampi tapaus, sillä en olisi pystynyt nimeämään yhtäkään hänen elokuvaansa, vaikka hän on vuosien varrella luonut jo jokseenkin vaikuttavaa uraa. IMDB:tä selatessani huomasin, että olen nähnyt hänet mm. elokuvissa Star Wars Episodi II - Kloonien hyökkäys, Troija ja Sunshine. Hän myös näytteli pitkään tv-sarjassa Damages, jota en itse kuitenkaan seurannut muutamia jaksoja lukuunottamatta.

Jos itseni kaltaisia "myöhäisherännäisiä" on muitakin, niin viimeistään kesäkuussa Rose nousee meidän muidenkin tietoisuuteen. Kesäkuun alussa leffateattereihin pärähtää X-Men: First Class, jota tähdittää Rosen lisäksi tyylilyylit January Jones (ikilempparini!), Jennifer Lawrence ja Zöe Kravitz. Marvelin sarjakuviin perustuvat elokuvat ovat tunnetusti aina löytäneet yleisönsä ja sen myötä palstatilaa lehdistä - tämäkin on jo viides X-Men-elokuva sarjassaan.


X-Men-leffan promokiertue alkoi New Yorkista, ja tässä Rose poseraa yllään kaksi kesän trendiä: pitsinen mekko ja nudet kengät. Kauniin mekon väri ei välttämättä ole se kaikista kesäisin, mutta sopii kantajalleen mitä parhaiten. Nudet korkkarit olisivat hyvä lisä omallekin kenkähyllylle, mutta vasta sitten kun eka palkka tulee!

Kuva: People

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti