lauantai 28. toukokuuta 2011

kynsilakkamania.

Kevään aikana villiinnyin kynsilakoista. Värit piristävät mieltä ja lakan kanssa kynteni eivät liuskoitu niin pahasti kuin luonnollisessa tilassa ollessaan. Alus- ja päällyslakkana olen käyttänyt OPI:n Start to Finish-lakkaa, joka on osoittautunut menestykseksi. Erittäin helppo levittää koko kynnelle yhdellä kertaa paksulla harjasosalla!

Houkuttaisi ostaa OPI:n värilakkojakin, mutta ovat kooltaan sen verran isompia ja hintavampia, että tällä erää olen tyytynyt hankkimaan Mavalan lakkoja. Nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan mielestäni hyviä, ja pienellä pakkauskoolla varmistan sen, että ehdin käyttää lakan ennen kuin se menee huonoksi.


Tällä hetkellä kokoelmaani kuuluvat paloautonpunainen London, hento ja luonnollinen Delicate sekä trendikkään violetti Milano. Molemmat kaupungit ovat muuten sellaisia, joissa olen käynyt ;)

Talvella tuli ostettua myös Isadoran Graffiti Nails-lakka sävyssä Black Tag. Sen käyttäminen on ollut harvinaisen vaikeaa, sillä lakka tuntuu kuivavan jo pulloon.. Kerran olen kyllä onnistunut saamaan aikaiseksi hyvän lopputuloksen, joten ehkäpä käytössä harjaantuu, kunhan lakka vain säilyy nestemäisessä muodossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti