maanantai 30. toukokuuta 2011

uusia tuulia ihonhoidossa.

Kaverini on töissä Stockmann Beautylla ja eksyin kerran liikkeeseen hänen työvuoronsa aikana. Se osoittautui onnenpotkuksi, sillä hänen opastuksellaan löysin kerrankin itselläni toimivan ihonhoitosetin! Kävin vielä Cliniquen sivuilla tekemässä testin, joka vahvisti epäilymme:

"You have combination skin, which means you're oily in the T-Zone but cheeks are uncomfortably dry when you don't use a moisturizer. Your priority is to keep skin in balance - add moisture to some areas and keep oily spots in control."

Päädyimme kaverini kanssa siis Cliniquen 3-Step Skin Care Type 2-ihonhoito-ohjelmaan. Sain muutamaksi päiväksi riittävät testerit mukaani kotiin, ja tavallisia markettituotteita käyttäneenä huomasin eron välittömästi. Erityisen tyytyväinen olen kasvoveteen, jonka jälkeen iho tuntuu superraikkaalle. Kosteusvoide oli myös erittäin toimiva, ehkä kesäksi aika täyteläinen, mutta korjaantuu varmaan pienemmällä annostelulla.


Nettikonsultaatio puolestaan tarjosi vielä Turnaround Concentrate Visible Skin Reneweria. Toimii ihon kirkastajana, ja olisi varmaan ainakin talvella minulle aika passeli tuote. Kosteusvoiteiden sivulla törmäsin uuteen Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15, joka on siis sävytetty kosteusvoide. Houkutteleva tuote, mutta jos on yhtään liian meikkivoidemainen niin jää hankkimatta. Suunnitelmissa on ollut siirtyä mineraalimeikkeihin, koska kaikki nestemäiset meikkivoiteet jäävät otsaan kiinni ja iho rupeaa hilseilemään lukuisista kosteutusyrityksistä huolimatta.

Aika hintavista tuotteista on kyse, mutta ovat kyllä sen arvoisia. Näiden hankinta jää odottamaan hyvää tarjousta ja sillä välin käytän vanhat tuotteet loppuun. Sen jälkeen en enää muita tuotteita ostakaan kuin näitä!

Kuvat: Clinique ja Macy's

2 kommenttia:

  1. Ihania puteleita ainakin :D Tullaan sinne etelään torstaina!

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä miellyttävät myös silmää :) Kiva kun tuutte taas, sit nähdään! Enkä ees muistanu et torstai on meikälläki vapaapäivä ku on helatorstai. Olin iha varautunu menemään töihin :D

    VastaaPoista