maanantai 12. syyskuuta 2011

best of venice.

Venice Film Festival 2011 kokosi Italiaan jälleen ison joukon elokuvatähtiä. Suuressa tapahtumassa on paljon photo call- ja ensi-iltatilaisuuksia iltajuhlista puhumattakaan, joten red carpet-fanaatikkoja (eli miuta) hemmotellaan isolla liudalla kuvia! Seuraaviin kollaaseihin kokosin Venetsian parhaat tältä vuodelta:


Kate Winslet ja Gwyneth Paltrow ovat tyylikkäiden pukeutujien aatelia. Katen photo call-asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin onnistunut, ja pukeutuisin samalla tavalla vaikka tältä istumalta. Stella McCartneyn tyköistuva mekko sopii myös kantajalleen kuin nakutettu.

Gwynethin pukeutumista seuraan aika tiiviisti, eikä hän pettänyt tälläkään kertaa. Oranssi minimekko erikoisine hihoineen on todella kaunis kokonaisuus ja edustaa modernimpaa tyyliä. Pradan puuterinen unelma tuo esiin Gwynethin tyttömäisen puolen kuitenkaan olematta naiivi. Olisi hauska nähdä kokonaisuudessaan nuo vaaleanpunaiset platform-korkkarit, jotka pilkistävät helman alta!


Muita onnistujia ovat ehdottomasti Madonna, Keira Knightley ja Selma Blair. Glitter-aurinkolasit paljastavat Madonnan leikkimielisen suhtautumisen pukeutumiseen ja ne sopivat yllättävän hyvin hänen perhosiltapukuunsa. Puvun yläosa on mielestäni erityisen ihana! Keira on tapojensa mukaisesti jälleen eteerisen kaunis ja Selma puolestaan sädehtii vihreässä kotelomekossa. Nainen on saanut esikoisensa vain muutama viikko sitten ja on sittemmin palannut näyttävästi kameroiden eteen.

Seuraavat punaisen maton kuvat tulevatkin todennäköisesti Primetime Emmy Awardseista, joten niitä odotellessa!

Kuvat: Zimbio

1 kommentti:

  1. Kate Winslet on ihana :) Tota Keira Knightleyn asua en kyllä ihan ymmärrä!

    Mie luin ton siun edellisen postauksen otsikon ja aattelin että jes, vihdoin neulejuttua :DDD

    VastaaPoista