lauantai 24. syyskuuta 2011

fashion by night.

Kävin eilen pyörimässä kaupungilla Fashion by Night-tapahtuman varjolla. Vastoin kaikkia odotuksia mukaani tarttui yhtä poikkeusta lukuunottamatta pelkkiä kauneustuotteita ja kaiken lisäksi shoppailukuntoni lopahti ennen aikojaan. Tällaiset tapahtumat ovat mielestäni loistavia piristysruiskeita kesän jälkeen hiljenevälle kaupungille ja tällä kertaa kauppakeskukset ja liikkeet olivat todella panostaneet tapahtumaan, mutta vaateliikkeissä on ikävää shoppailla kun ei näe vaatteita ihmispaljoudelta. Vika on todennäköisesti vain miussa, sillä tavaroiden hamstraaminen ja sovituskoppeihin tunkeminen tuntui luonnistuvan muilta ongelmitta. Myöhästyin myös illan muotinäytöksestä, mikä jäi oikeasti harmittamaan :(

Noh, kaikesta huolimatta suoritin määrätietoisesti kauppakierrokseni yksin koska kukaan ei lähtenyt kaupungille miun kaa itsenäisenä naisena. Kiertelin kaupungilla aloittaen Armadasta siirtyen Opriin ja sieltä edelleen Weeraan. Koska Vero Moda oli aivan täyteen ammuttu kävin lohduttamassa itseäni The Body Shopissa, minkä jälkeen tarkastin Lappeenrantaan avatun uuden liikkeen, Brand Galleryn. Myynnissä on nopean vilkaisun jälkeen pääasiassa Guessin tuotteita laukuista vaatteisiin, mutta valikoimasta löytyy myös Calvin Klein Jeans, Liu Jo, Superdry, George Gina & Lucy, Armani Jeans ja Ed Hardy. Ei ollut kyllä yhtään miun kauppa, mutta löytää varmasti asiakkaita vähintäänkin venäläisistä turisteista.


Armadan Emotionin alesta löysin tämän ihanan OPI:n San Tan-tonio-lakan, joka piristi sateista shoppailuiltaani.
Täydellinen maitokahvin sävy!

Nälkäisenä suuntasin kohti Iso-Kristiinaa Arnoldsin bagel mielessäni, mutta ajoitukseni oli täysin pielessä, sillä klo 20 alkanut euron donitsi-tarjous oli houkuttanut paikalle kaikki kaupungin 14-vuotiaat. Hetkellisen järkytyksen jälkeen piipahdin Anttilassa, mistä mukaani lähti Puman treenikassi. Tämä oli oikea löytö, sillä

a) tälle oli tarvetta,
b) se on riittävän tilava ja
c) laukku oli 30% alennuksessa.

Tämän jälkeen päätin suunnata K-kaupan kautta kotiin. Ostin kunnon herkut dallaspullaa myöten ja lähdin kävelemään kotia kohti tihkusateessa. Matkalla poikkesin kuitenkin vielä Sokokselle, jossa oli juuri alkanut pienimuotoinen muotinäytös. Mallien joukossa olivat myös ihanat Peppi ja Mimmi!

Loppujen lopuksi olen hyvin tyytyväinen illan ostoksiini. Vaikka tarvelistalla oli myös muutamia vaatteita päätin jättää vakiokaupat H&M:n ja Lindexin väliin ja perehtyä niiden tarjontaan jonain toisena päivänä. Yhteisen hyvän nimissä oli parempi, että nälkäinen shoppailija lähti kotiin syömään ja rentoutumaan dallaspullan pariin kuin olisi mennyt riehumaan tupaten täynnä oleviin vaatekauppoihin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti