keskiviikko 28. syyskuuta 2011

takkiunelmia.

Näin syksyn kynnyksellä alkaa aina jotenkin pakosti haaveilemaan uudesta takista. Villakangastakit, viitat ja jopa tekoturkikset (!) alkavat yhtäkkiä vilistä silmissä ja pian sitä huomaakin keikistelevänsä sovituskopin peilin edessä jokin edellä mainituista päällänsä. Itse aloitin tällä kertaa hieman etäisemmällä otteella ja suuntasin Asoksen sivuille. Sieltä löytyikin, yllätys yllätys, aivan ihastuttavia yksilöitä!

Beige huppuduffeli (Asos) lämmittäisi hyvin pitkälle syksyyn ja mahdollisesti alkutalveenkin. Kaunis takki, ja tykkään myös noista pörröisistä korvaläpistä! Vilan punainen takki toisi väriä ja räväkkyyttä vuoden pimeimpään aikaan, ja klassinen malli sopii arjen ohella niin työpukeutumiseen kuin juhlatakiksikin.


Viime keväänä aloin oikeasti harkita viittaa ulkopukeutumiseen. Olen aina ajatellut sen olevan hieman epäimarteleva vaatekappale, mutta väljyys tuo vapautta ja myös viitoissa olen nähnyt kauniita leikkauksia. Asoksen sininen viitta on erityisen kaunis yksilö ja mielestäni käsiaukot on ratkaistu tässä mallissa erittäin käytännöllisesti. Tämä näyttäisi hyvälle pitkien nahkahanskojen kanssa, mutta jättäisin ehkä turkiskauluksen pois ja korvaisin tuubikaulaliinalla.

Oma ehdoton lempparini näistä kaikista on kuitenkin tuo vihreä unelma (Asos). Minimalistisen selkeälinjainen takki sopii mihin tahansa tilanteeseen ja sävy on juuri oikea. Vihreä on myös lempivärini :) Hintaa tällä takilla oli kuitenkin miun budjetille hitusen liikaa, joten todennäköisesti en kotiuta tätä luokseni - niin sydäntä särkevää kuin se onkin...

Talvella tulee helposti unohdettua värien käyttö ja ainakin itse taannun liian helposti mustiin ja harmaisiin vaatekappaleisiin. Tässä olisi nyt ainakin valinnanvaraa väriskaalan suhteen!


Kuvat: Asos

2 kommenttia:

  1. Rakastan duffeleita <3

    Tuossa vihreässä on epäkäytännölliset taskut, eihän noihin vois laittaa edes hanskoja...

    VastaaPoista
  2. Duffelit on kyllä ihania. Noi taskut onkin tuossa vaan näön vuoksi :D

    VastaaPoista